Toimitamme vihanneksia ympäri Suomen

October 7, 2022

Kasviostoimittajat ovat toimittaneet vihanneksia ympäri Suomea jo vuosikymmenten ajan. Aivan viime aikoina moni suomalainen perhe on alkanut saada vihanneksia suoraan heidän omalta tilaltaan, mikä on merkittävä muutos.

Vihannesviljelijöille tämä on myönteinen asia, koska se on edistänyt ympäristöystävällistä viljelytekniikkaa ja pienviljelmien taloudellista selviytymistä. Monet pientilalliset ovat siirtyneet paikallisen tuotannon malliin, jossa alueellisten markkinoiden kysyntä ohjaa viljanviljelytehokkuutta.

Tilojen omistajat voivat nyt toimittaa tuotteitaan suoraan kuluttajille, mikä mahdollistaa alhaisen hinnoittelun ja laadun valvonnan. Näin ollen voidaan varmistaa, että tarvitsemme vain parasta laatua tarjotaksemme parasta arvoa.

Toimitamme nyt vihanneksia ympäri Suomen ja tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja niin julkisille kuin yksityisillekin ostajille ja silti sallien heidän tilata tuotteita jopa suoraan meiltä. Uskomme, että tällainen uudelleensuuntaus hyödyttäisi paitsi meitä, myös yhteisöjä ja ympäristöä ja tuo lisäarvoa ja mielihyvän asiakkaillemme.

Huipputuoreita luomuviljelmien vihanneksia toimitamme nyt ympäri Suomen. Olemme valinneet laajan valikoiman makuukauden vihanneksia, jotka ovat päässeet parhaista tuoreimmista tuotannoista, ja toimitus kestää vain muutaman arkipäivän.

Nämä ekologisesti kestävät tuotteet tulevat tuoreita, terveellisiä ja maistuvia suoraan pienten viljelmien tarhoista. Tummanvihreitä salaatteja, kirsikkatomaatteja, pizza- ja paprikavihanneksia sekä laajan valikoiman erilaisia pavut saat meiltä.

Meille on tärkeinä arvoina eettisyys ja terveelliset elintarvikkeet. Teemme yhteistyötä positiivisten tulosten saavuttamiseksi paikallisten alueiden maatilojen kanssa mahdollisimman luonnonmukaisin menetelmin.

Kun valitset meidät ruoanlaittoon inspiraationa, voit olla kokonaan varma että saat maailman parasta ruokaa: paitsi terveellistä ja maukasta, myös eettisiin ja ympäristöperustaisiin periaatteisiin perustuvaa ruokaa joka on tuotettu viljelmillä, joilla on paikallisia suhteita.

Vihannekset ovat yksi terveellisimmistä ja suosituimmista ruoanlaiton ainesosista, ja toimitamme ympäri Suomen parhaita laatuja. Vihanneksilla on monia terveyshyötyjä, kuten matalat kalori- ja sokeripitoisuudet, sekä runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita.

Vihannespakettejammekin sisältävät päivittäin tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Pakettien sisältö vaihtelee saatavuuden mukaan, mutta pyrimme siihen, että saat parhainta mahdollista laatua. Tarkistamme jokaisen tilaamamme paketin saapumisesta ennen toimitusta, jotta et saa epäterveellistä ruokaa kotiisi.

Vihannespakettejammekin sopii erityisen hyvin pienille perheille ja yksittäisille ravintoloille, sillä ne auttavat kiireiseen arkeen ja johtavat siihen, että pelkkien raaka-aineiden hankinta, kypsentäminen ja valmistaminen tulee helpommaksi.

Kokoelmallamme on useita vaihtoehtoja, jotka lisäävät herkullisen makuelämyksen. Ne sisältävät kaikkia luonnon lahjoja, kuten salaatteja, porkkanoita, papuja ja muita terveellisiä vihanneksia.

Olemme ottaneet ensimmäisen askeleen ympäristönsuojelussa tarjoamalla kierrätettäviä pakkauksia kaikille ostoksille. Tiedostamme, kuinka tärkeitä maapallon resurssit ovat ja haluamme tehdä osamme suojelemalla niitä. Toivomme voivamme jatkossa muuttaa tapamme edelleen ympäristöystävällisemmaksi.

Toimitamme vihanneksia paitsi talouteen myös työpaikkoihin Suomessa tarjotaksemme terveystyöntekijöille mahdollisuuden syödä terveellisemmin työpaikallaan. Terveys on erittäin tärkein voimavaramme ja nauttimme siitä, kun voimme olla osa prosessia auttaaksesi sinua terveellisen elintavan luomiseen ja ylläpitoon.

Toimitamme vihanneksia ympäri Suomen ja voit tilata paketin mihin tahansa maanosaasi tahansa sinulle sopisa aikoina. Kirjaudu verkkokauppaamme saadaksesi lisätietoja tuotteistamme ja aloittaaksesi oman terveyteen liittyvien haaveidesi elvytteminen!

Maaseudun tuottajat ympäri Suomen ovat pitkään toimineet vihannesten ja hedelmien parissa. Nyt jo usean sukupolven tuottamia tuotteita on mahdollista ostaa heti suoraan tuottajalta verkkokauppamme kautta. Olemme rakentaneet verkkokaupan, josta voit tilata kotimaisia ja luomutuotteitasi maaseudun tuottajilta.

Haluamme tarjota suomalaisille paremmat mahdollisuudet ostaa luonnollisia ja luomuviljeltyjä vihanneksia suoraan maalta. Voit nyt parhaista sesonkilajikkeista ja -tuotteista valmistaa herkullisia aterioita tai tehdä hilloja tuoreista vihanneksista.

Erityisesti vastustamme tavallista supermarkettien tarjontaa, koska nykyajan viljelytavan myötä monella paikkakunnalla markerkinointikustannusten ja viljelytoiminnan lisäksi aiheutuu myös ympäristövaikutuksia, kuten rehevöitymistä ja eroosiota. Tarkoituksemme on edistää maaseudun aktiivista viljelyä ja auttaa luomutuottajia löytämään tapoja, joilla he voivat hyödyntää tuotanto- ja jalostusprosessia.

Verkkokauppamme kautta voit tilata laadukkaita tuotteita suoraan maalta edulliseen hintaan ja voimme toimittaa tuotteita nopeasti asiakkaalle ympäri Suomea. Autamme sinua harrastaa terveellisiä ruokailutottumuksia, jotka hyödyttävät paitsi terveyttäsi, myös ympäristöäsi!

Viime viikolla Kari ja Mari Green aloittivat yrityksen toimittaessaan vihanneksia ympäri Suomen. Yritys tarjoaa asiakkailleen tuoreita ja laadukkaita vihanneksia, joita he toimittavat suoraan maatiloilta.

Kari ja Mari ovat omistautuneet yrittäjyyteen haastavan ja kannattamattoman maatalousyrityksen toiminnassa. Molemmat elävät unelmiaan ja uskovat, että he voisivat helposti laajentaa liiketoimintaansa. He toivovat, että kuluttajat oppisivat arvostamaan heidän tuotteitaan ja pääsisivät samalla kiinni terveelliseen elintarvikeketjuun.

Koska Kari ja Mari haluavat tehdä yhteistyötä maatalousyhteisöiden kanssa, he haluavat tukea paikallista maatalousyritystoimintaa. He myös toimittavat tuotteitaan luomutuotanto- ja maaseutukeskuksiin. Näin he auttavat edistämään viljelijöiden elinkeinoja ja lisäämään luonnon monimuotoisuutta.

Uusi liiketoimintamalli on tehnyt molemmille tuotteesta ja palvelusta kiinnostuneille mahdollisuuden ostaa laadukkaita vihanneksia suoraan maatiloilta niin, ettemme tarvitse enää turhien vaiheiden läpi. Tulevina vuosina uskomme, että meillä on enemmän tapoja tarjota asiakkaillemme entistä laadukkaampia vihanneksia ja edistysti kestävien ruokajärjestelmien rakentamista!