Toimitamme tuoreita vihanneksia kaikkiin Suomen liikkeisiin

October 7, 2022

Tiedote: Toimitamme nyt tuoreita ja laadukkaita vihanneksia kaikkiin Suomen liikkeisiin lähiaikoina. Olemme koonneet hyödyllisen valikoiman erilaisia, aitoja vihanneksia, jotka ovat peräisin luomutilojen viljelystä. Tuotteidemme laatu takaa korkean ravintoarvon ja meillä on verkkokauppa, josta voit tilata omat suosikkisi.

Haluamme tuoda markkinoillemme tuoreita ja alkuperäisiä vihanneksia, jotta voimme antaa jokaiselle mahdollisuuden syödä terveellisiä ja tuoreita ruokia. Kaikki tuotteemme ovat luonnollisia ja gluteenittomia. Lopputuloksena saat lyhyen ja turvallisen matkan varrella tuotettuja puhtaita vihanneksia, joiden laatu on paras mahdollinen.

Suomen ruokaketjuissa ja kaupoissa on nyt yhä enemmän tarjottavaa kotimaisista tuotteista. Vastaanotamme erittäin positiivisen vastaanoton tuoreiden vihannesten tarjonnalle kaikille liikkeille Suomessa.

Tämä on erityinen saavutus viljelijöille ja Suomen alueille. Huolehdimme siitä, että viljelijät pystyvät tuottamaan kuratoitua laatua ja kulkevat markkinoille mahdollisimman lyhyessä ajassa. Etuna tästä on se, että vihannekset saapuvat kauppoihimme erittäin tuoreina ja maukkaina.

Kuluttajilla on nyt suuri syy ilahduttua! Saamme tuoreita vihanneksia ruokakauppojen hyllyyn muhkeanaan. Voit löytää kauniita vihanneksia kaikenlaisiin ruokiin ja annoksiin.

Tämä on ensimmäinen askel parempaan ruoan tarjontaan Suomessa ja me odotamme sen tuovan uudenlaista arvostusta ruoalle ulottuen niin viljelijöihin kuin maan sisälle asukkaisiinkin!

Viime viikkoina olemme toimittaneet korkealaatuisia, tuoreita vihanneksia Suomen liikkeisiin. Ymmärrämme, että elintarvikkeiden laatu voi vaikuttaa suuresti terveellisen ravinnon saantiin ja päättäneet tukea suomalaisia liikkeitä tuottamalla parasta laatua. Meidän tiimimme on sitoutunut luomaan laadukkaita tuotteita kaikille niille, jotka haluavat syödä oikein.

Tavoitteenamme onkin antaa suomalaisille mahdollisuus hyödyntää terveellisiä ja laadukkaita tarjouksia lukuisten lähialueiden liikkeissä. Kattavien verkostojemme avulla voimme toimittaa vihanneksia kaikkialle Suomeen nopeasti ja luotettavasti. Ota yhteyttä tiimiimme juuri nyt, ja saat rajattomat mahdollisuudet hyötyä tuoreista vihanneksista.

Kiitos, että tutustuit Vihannestoimitukset ry:n tuotteisiin ja palveluihin. Haluamme auttaa suomalaisia liikkeitä parhaamman valikoiman saamisessa ja olemme aidosti sitoutuneita tuottamaan sinulle ainutlaatuisen palvelukokemuksen. Ota meihin yhteyttä niin voimme kertoa lisää!

Muistatko vielä ne päivät, jolloin kaupat tarjosivat vain kuivattuja tai pakastettuja vihanneksia? Muutama vuosi sitten keskellä Suomeakin pelkkä kypsennyksen jälkeen tarjottavat vihannekset olivat harvinaista herkkua. Nykypäivänä onneksi tämä on muuttunut!

Viime aikoina olemme ottaneet askeleen taas pidemmälle ja toimitamme nyt tuoreita vihanneksia kaikkiin Suomen liikkeisiin Suomesta peräisin olevan FreshFarms-yrityksen turvin.

Tee ostoksia fresheillä makuilla varustetuista, juuri kerätyistä ja toimitetuista tuoreista yrttivihanneksista. Yrityksemme laajaan valikoimaan kuuluvat ja erien sekä laadun ansiosta, meidän tuotteet ovat aivan pohjoismaista huippuluokkaa. Voit odottaa korkeata laatua ja erilaisia tuotteita pesullesi lapsiperheestien lomanviettoon tai ihan vain jokapäiväiseen ruoanlaittoon.

Suomalaisilla suuruusluokan pienyrityksillä on aina ollut tärkeä rooli elintarvikealan toimialalla. Nyt yksi näistä pienyrityksistä, Pojoja Oy, on ammattimaisesti lähtenyt toimittamaan tuoreita vihanneksia kaikkiin Suomen liikkeisiin.

Pojoja Oy on perustettu vuonna 2000 ja se tarjoaa laajan valikoiman vihanneksia, jotka kasvatetaan alueen tarhoilla ja puutarhoilla. Yritys tekee yhteistyötä joitakin alueen pieniä toimijoita kanssa tuodakseen tuoreita vihanneksia kauppoihin kaikissa Keski- ja Pohjois-Suomen maakunnissa.

Yrityksellä on oma yksikkö Valkeakoskella, jonka tehtävänä on varmistaa, että liikkeet saavat hyvin varastoidun ja tuoretta vihanneksia ja todistettua laatua. Pojoja on lisäksi sitoutunut antamaan vain parhaan mahdollisen tuotteen kaikille asiakkailleen, jotta he voivat saada ravinteiden ja maunsa edulliseen hintaan. Tutkimusten mukaan Pojon tuotteiden taloudellisuus ja laatu ovat verrattavissa suurimpien merkkien tuotteisiin.

Pojoja Oy:n toimitusjohtaja Antti Löppönen vakuuttaa, että yritys panostaa tuoreen ja taloudellisen ravinnon toimittamiseen ”kaikkiin Suomen liikkeisiin”. Hänen mukaansa vihannespalkkauksessa lasketaan huolellisesti hinta/laatusuhde ja potilaiden terveydelliset tarpeet otetaan huomioon.

Nämä markkinointitoimet liittyvät Pojon tulevaisuuden suunnitelmiin ja sitoumukseen tarjota asiakkailleen laadultaan parhaita tuotteita. Tulevaisuudessa Pojon tavoitteena on laajentaa toimituksia myös muille alueille Suomessa.